Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

1 Άσκηση = 1 Tablet

Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού μας διαγωνισμού, αποφασισαμε να τον επαναλάβουμε και φέτος.

Δεν θα σας παμε σινεμά! Θα σας φέρουμε την τεχνολογια στα χέρια σας... Ο νικητής θα κερδισει ένα Android Tablet 7'!!!

Μαζί με το δώρο ο διαγωνισμός ανεβαίνει σε άλλο "επίπεδο"!

Η ιδέα ίδια! Μας στελνετε μια άσκηση με τη λυση της για το μάθημα της  Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εμπνευσμένη από την καθημερινότητά σας ή απο τον μυθικό κόσμο της φαντασίας σας...

Η αξιολόγηση πιο ενδιαφέρουσα! Ο τελικός νικητής δεν θα προκύψει μόνο από τα Like που θα κερδίσει η άσκησή του, αλλά και από την βαθμολογία που θα πάρει από 5 κριτές... Κριτές οι οποίοι ασχολούνται με τον τομέα της πληροφορικής. Τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Η κάθε άσκηση θα παίρνει έως 50 μονάδες από τους κριτές και έως 50 μονάδες απο τα like. Οι κριτές θα αξιολογησουν την κάθε άσκηση ως προς την Ευρηματικότητα του θέματος και την Δυσκολία της λύσης της με άριστα το 10. Για παραδειγμα, μία άσκηση που έχει εκφώνηση "Να γραφεί αλγόριθμος που υπολογίζει το μέσο όρο δύο αριθμών" θα βαθμολογηθεί πολύ χαμηλά.

Ο διαγωνιζόμενος που θα πάρει τα περισσότερα Like θα πάρει 50 μονάδες στην τελική βαθμολογία. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν μονάδες αναλογικά. Δηλαδή αν ο πρώτος έχει 100 Like θα πάρει 50 μονάδες. Αν κάποιος άλλος έχει 50 Like τότε θα πάρει 25 μονάδες στην τελική βαθμολογία του, κ.ο.κ.

Την άσκηση μαζί με τη λύση μπορείτε να μας τη στείλετε στο email που βρίσκεται στην Επικοινωνία. Η άσκηση σε μικρό χρονικό διάστημα θα ανέβει στην ιστοσελίδα μας με το όνομα σας στο κάτω μέρος. Από εκείνο το σημεία και μέχρι την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού θα μπορούν οι επισκέπτες να πατάνε Like.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Μαρτίου και θα λήξει την Κυριακή 6 Απριλίου. Οι βαθμολογίες των κριτών θα ανακοινωθούν από την Κυριακή 30 Μαρτίου και μετά.

Περιμένουμε τις ασκήσεις σας...

Καλή επιτυχίααα!

 

 

Όροι συμμετοχής

1. Ο νικητής του διαγωνισμού θα πρέπει να είναι υποψήφιος πανελλαδικών.

2. Διάθεση για δημιουργία.

3. Όρεξη για να αξιοποιήσει τις γνώσεις του στην πληροφορική.

4. Άσκηση μη δημοσιευμένη σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο.